Nieuws en privé yoga

Start les op woensdagavond!

Bij voldoende animo start op woensdagavond van 18.45 – 19.55 een yogales! Dat geeft ruimte voor nieuwe cursisten. Dus meldt je aan of zeg het voort. Aanmelding kan via yogacharlotte@gmail.com

Donderdagochtend les – gestopt

Met ingang van 1 november zijn de lessen op de donderdagochtend gestopt. Er was jammer genoeg te weinig animo voor de lessen. De mogelijkheid tot een groepsles of privé yoga les blijft mogelijk. Dus wil je een keer met vrienden of collega’s een yogales volgen, dat kan!

Individuele yogales en groepsles op maat

Soms zal je behoefte hebben aan wat meer individuele aandacht. Misschien ter verdieping van de wekelijkse yogales of omdat je wat individuele lessen wil volgen voordat je aan een wekelijkse groepsles mee gaat doen of omdat je geen wekelijkse les wil volgen, maar wel behoefte aan begeleiding hebt of ondersteuning bij het opstarten van je eigen yogabeoefening.

In een individuele les is er ruimte voor het bespreken van lichamelijke klachten door stress, maar ook voor individuele instructie van een yogahouding of het aanleren van een oefenreeks, zoals de zonnegroet. Ook is er de mogelijkheid om dat in een kleine groep te doen.

De kosten voor een individuele yogales bedragen € 30, – voor 25 minuten. Of  € 50,- voor 50 minuten.

Een groepsles op maat kost € 55,- voor 50 minuten (maximaal 4 personen). Meer deelnemers zijn ook mogelijk maar wel voor een meerprijs en na overleg.

De individuele lessen en groepslessen op maat worden gegeven op donderdagochtend tussen 09.30 en 12.30 uur. Op aanvraag ook op andere dagen.
Mail naar yogacharlotte@gmail.com voor een aanvraag.